MARATÓ PER RELLEUS SÍCORIS CLUB 12-10-11

.
Ahir dimecres dia 12-10-11 es va cel·lebrar a la pista d'atletisme del Club Sícoris La Marató per Relleus. Aquí teniu la crònica de la cursa:

Un total de 17 equips van pendre la sortida a la pista del Sícoris, i entre ells, l'equip del Club Atlètic Ribagorçana, format per l'Aitor, Antonio Gordun, Percha i Tito.
A més, Josep Mª Vaqué, en un principi integrant de l'equip i que per culpa d'una gastroenteritis va haver de cedir la seva plaça al Percha, també es va atançar amb la seva dona a donar tot el seu suport a l'equip.
La cursa consistia en cobrir una marató en una pista de 300 mts entre els 4 integrants de cada equip, donant cada corredor 35 voltes a la pista excepte el primer que feia les 35 voltes més 200 mts més.
A les 9:00 h es donava la sortida i allí estava l'Aitor fent el primer relleu del Club. La cursa es presentava interessant formant-se a les poques voltes un grup capdavanter, entre ells l'Aitor. Un corredor del Sícoris va agafar la responsabilitat ficant el ritme i Aitor just al darrere controlant la cursa. A mesura que anaven passant les voltes, el grup s'anava fent més petit, fins al punt que a poques voltes d'acabar el seu relleu quedaven tan sols al cap de cursa el Sícoris i el C.A.R. A l'última volta del relleu i aprofitant l'esfonsament del corredor del Sícoris que pensava que ja estava, l'Aitor va fer un augment de ritme espectacular treient-li gairebé 100 mts, ja anàvem primers! A més, un mal entés a l'hora de passar el relleu (a cada relleu s'havia de fer un canvi de xip amb la cinta), el Sícoris perdia gairebé una volta respecte al C.A.R. En la tercera posició rodava l'equip del Pons i en la quarta l'equip del KM0.
Segon relleu per l'Antonio Gordun que portant un molt bon ritme, anava augmentant les distàncies poc a poc respecte als seus perseguidors. Molt bon parcial de l'Antonio que deixava el relleu amb dues voltes d'avantatge respecte al Sícoris i 3 voltes respecte al Pons. La resta d'equips quedaven bastant despenjats. Tot feia pensar que la cursa era cosa de 3 equips.
Tercer relleu pel Percha, que també va agafar un molt bon ritme i anava augmentant la distància respecte al Sícoris. Però l'equip del Pons tenia dos bons corredors per la part final. El tercer relleu del Pons era un corredor que estava rodant 6 segons per volta més ràpid que el Percha, portant un ritme impressionant. Cada volta que passava anava retallant distàncies, fins al punt que li va recuperar les voltes perdudes. Percha, de totes maneres, no es va enfonsar i va cobrir un molt bon parcial. A l'última volta l'equip del Pons es ficava en primera posició i acavaba el relleu amb una distància de 100 mts sobre el Percha. En tercera posició rodava el Sícoris a 3 voltes perdudes respecte al C.A.R.
Quart relleu pel Tito, amb tota la responsabilitat de mantindre la posició molt ben treballada per l'Aitor, l'Antonio i el Percha. Amb l'últim corredor del Pons no hi havia res a fer, ja que era el Jové, gran corredor que té un bon grapat de curses d'atletisme guanyades. Per darrere venia el corredor del Sícoris que també era un gran corredor i que el seu objectiu era agafar-me. Gràcies al ritme que vaig poder aguantar del Bru del KM0 durant unes quantes voltes, i la motivació de que anava en segona posició i havia de vigilar en tot moment el corredor del Sícoris per a que no em retallés les 3 voltes, vaig aconseguir fer el meu millor parcial en 10.000 mts i que tan sols el corredor del Sícoris em retallés una volta i mitja. Entrava així en segona posició!

Segona plaça per l'equip! Molt bona cursa dels 4! I un trofeu a la vitrina del C.A.R!

Els temps parcials, tenint en compte que Antonio, Percha i Tito van fer 10.770 mts i l'Aitor 11.000 mts, i que tots 4 van baixar de 39' els 10.000, són els següents:

Aitor - 41'03"
Antonio - 41'39"
Percha - 41'05"
Tito - 41'51"
Total - 2h45'36"

Podeu veure tots els resultats de la cursa i totes les fotos al següent enllaç:
Cursa molt recomanable, tant per la organització, que ens va cuidar molt i no ens va faltar de res, com per l'ambient que es crea d'equip. Una cursa, on ens hem d'ajudar, i això fa pinya de Club. Tant de bo que l'any vinent poguem baixar més d'un equip representant al C.A.R.