CAP DE SETMANA 8-9 DE SETEMBRE + DIADA

VII MITJA MARATÓ DE SABADELL 09-09-12

Una nova edició de la Mitja Marató de Sabadell on vam tenir a Antonio Gordun en la seva primera mitja marató de l'any competint amb 865 corredors més.
Tot i no portar la seva millor preparació, destacar el bon paper realitzat acabant dins del TOP-80.

Pos.73. Antonio Gordun - 1h27'47"

VALENCIA TRIATLÓN GRAN PREMIO IBERCAJA 09-09-12

Tercera edició del Valencia Triatlón on Xavi Llobet va donar una lliçó de triatló imposant-se amb un avantatge de 7'33" sobre el segon classificat, després de sortir en primera posició de l'aigua, rodar sol en bici i augmentant la distància sobre el grup perseguidor i marcant el 5é millor parcial de cursa a peu. Un autèntic crack!
Anna i jo també hi vam anar i vam viure una gran festa del triatló amb més de 2.600 triatletes que van fer les diverses distàncies i modalitats que oferia la organització.
Circuit on el segment de natació es feia a l'interior de la Marina Real al port American's Cup. Un luxe.
El segment de ciclisme es feia, part del circuit de F1 i l'altra part voltant la Ciutat de les Ciències i les Arts. Una passada el poder rodar pel circuit on els F1 van a 300 km/h, no se com s'ho fan...
I el tram de cursa a peu discorria pel port acabant pujant a l'Edifici de Veles i Vents.

L'Anna va fer una cursa espectacular entre les seves 90 contrincants. Va sortir de l'aigua en 15ª posició, va remuntar en bici fins a la 8ª plaça i corrent va arribar a situar-se 5ª a només 1'30" de la primera classificada. Van faltar kms per pujar a podi, però boníssima posició assolint aquest TOP-5. Gran nivell.

Respecte a mi, hi van haver dues cares. La bona, fer el 31 millor parcial de natació dels més de 700 participants, arribant entre els 20 primers al finalitzar el tram de bici i remuntant en els 3 primers km de cursa a peu.
La dolenta...el "pajarón" que vaig agafar a partir del km3 que em va portar a la desesperació veient com no parava de passar-me gent i com arribar a meta se'm feia un calvari. El perqué? Ens vam haver d'alçar a les 5h, esmorçant a aquella hora i la sortida es va realitzar a les 9:30h havent de fer el tram de cursa a peu a les 11:30h amb una calor asfixiant. Em vaig quedar sense benzina. De tot se n'aprén. Ahir vaig apendre a patir fins al límit i aconseguir esquivar la frase DNF (Did not finish)
Tot i això, vaig finalitzar en posició 43 entrant en el TOP-50, objectiu d'aquesta temporada.

Per tant, els nostres temps van ser els següents:

TRIATLÓ SPRINT - 348 finishers

Pos.62. Anna Saura - 1h18'17" (5ª classificada categoria femenina)

TRIATLÓ OLÍMPIC - 710 finishers

Pos.43. Tito Pueyo - 2h17'29"

Amb els nostres GRAN amics!

CURSA DE LA DIADA DE TÉRMENS 11-09-12

Crònica feta pel nostre company Chechu. Superant-se dia rere dia. Ànims!

Primera cursa de la temporada de 10.000 metres i ens plantem a Termens. Parlant amb la gent que ja l'havia fet, ens comentaven que era una cursa dura i que tenia un parell de rampes molt dures. La Cursa de la Diada ja no va començar bé, ja que per lesió, dels 3 inscrits del club, l'Aitor ja no podia estar a la línia de sortida. L'Eli va fer un inici de cursa espectacular portant un ritme de 4' el km, però al km 5 li va entrar flato obligant-li a caminar i acabar la cursa amb grans dificultats. Per la meva part, vaig patir des del primer metre fins al final i no va ser una cursa que vaig disfrutar. Això només a fet que començar i segur que tornaran a sortir els temps. Desitjar la millora de la lesió a l'Aitor.