CAP DE SETMANA DEL 12-13 D'ABRIL

.
Arriba el bon temps, avança la temporada i seguim acumulant curses i resultats. La veritat és que aquest passat cap de setmana apetia fer coses. L'hivern aquí adalt se'ns fa molt llarg i quan arriba el bon temps, sortim on faci falta per gaudir de l'esport.
Per una banda, cap de setmana dels Bombers de Barcelona. Milers de corredors emplenant els carrers de la ciutat i allí teníem com a representació a Aitor i Silvana firmant uns excel·lents resultats. Aitor realitzava una sensacional marca, sent la seva millor de la temporada però no la millor del seu palmarés, mentre Silvana amb un grandíssim temps es quedava 4ª de la categoria. IMPRESSIONANT!
Per altra banda, Roge, Antonio, Raquel, Eli, Chechu i Tito es desplaçaven a Raimat per a fer el Trail de 12km en la seva 2ª Edició. Cursa molt divertida on tots van realitzar un excel·lent paper destacant Raquel per la seva 3ª plaça de la general i Eli
I per últim, el nostre "correcaminos" Eloi Porté, viatjava a Sant Cugat a fer les proves de 150 i 300 mts. Bon resultat al 150, però petita lesió al 300. De ben segur que la recuperació farà que torni amb més força. Ànims Eloi!!!

TRAIL DE RAIMAT

Crònica cedida per la Eli:

Aquest cop si…al Chechu i a mi no ens toca matinar…toca córrer “a casa”! Mentre que els nostres companys (Tito, Roge, Morilla i Raquel) els toca venir d’una miqueta més lluny però tot i així amb moltes ganes de competir.

Arriba el dia, bona temperatura per córrer (tot i que després durant la cursa una miqueta de calor en feia) ens reunim tots a Raimat i comencem a apretar-nos i a posar-nos nerviosos. Jo personalment no ho estava gaire de nerviosa, sabia que feia una cursa on acabava de sortir d’una lesió i per tant no havia acabat d’entrenar com tocava. Així que ens plantem a la línea de sortida, després d’uns minutillos d’escalfament. Som uns 125 corredors i corredores que volem lluitar per arribar a la meta, després de 12 quilòmetres, amb bon sabor de boca.

Sortida, com sempre, els nois ja avancen i no els torno a veure més fins a l’arribada. En canvi, a Raquel veig que la tinc al davant i el meu objectiu era poder-la seguir una mica, però vaig veure que sortia massa ràpid i se’m va escapar del tot, l’anava veient en trams però ja no em veia amb cor d’apropar-me i decideixo fer la meva cursa. En els trams més plans intento apretar més, ja que és on més guanyo, ja que en les pujades això ja em costava més i perdia bastant.

El recorregut molt xulo, bones vistes, una cursa bastant senzilla on pràcticament en tot el recorregut es podia córrer i molt bon ambient.

Arribada a meta amb sprint inclòs (això d’acabar fent una rotonda motivava…com deia Morilla semblava que estàvem fent els últims 100 metres de la corba d’una pista d’atletisme…aquí ens hem flipat una mica jejeje). Arribada amb molt bones sensacions i com sempre, tots els companys esperant-me a la meta.

Bon matí que vam passar tots junts a Raimat…inclòs el dinar…que a partir d’aquí ja no recordo res més… (tot i que crec que algú recorda encara menys que jo…jajajaja).

Enhorabona a tots els altres companys…sou uns cracks! En especial també a Raquel que va fer pòdium com a 3a fèmina.

Classificacions:

- Tito Pueyo 55.27. Posició 8 de 124 corredors. Posició categoria 4.

- Antonio Morilla 1.00.49. Posició 24 de 124 corredors. Posició categoria absoluta 13.

- Rogelio Flores. 1.03.38. Posició 39 de 124 corredors. Posició categoria absoluta 24.

- Chechu Muñoz 1.05.47. Posició 57 de 124 corredors. Posició categoria absoluta 31.

- Raquel Garsaball 1.08.30. Posició 72 de 124 corredors. Posició femenina 3 (1a absoluta).

- Eli Sala. 1.12.18. Posició 81 de 124 corredors. Posició femenina 5 (2a absoluta).




CURSA BOMBERS DE BCN'14
 
 
Crònica cedida per l'Aitor Sala:
 
La Cursa Bombers de BCN era el meu segon objectiu de la temporada. La idea que tenia era intentar lluitar per millorar marca, tot i que sóc conscient que estava molt complicat. Però per intentar-ho que no quedi... Per mi, la cursa Bombers, és la millor cursa de 10km que he corregut mai, en quant al ràpit circuit i en quant a la posada en escena a la sortida, que és espectacular... però aquesta edició vaig trobar en falta l'animació durant el recorregut, que gairebé era inexistent. Aquesta vegada, en representació del CAR, erem la Silvana i jo, intentant portar el nom del club ben amunt. 
Surto en una posició privilegiada, just per darrera dels atletes d'èlit, cosa que em tranquilitza per poder córrer sense massificació de gent. Després de l'espectacle inicial començo enxufadíssim. Conec el circuit i sé que, si als 3 primers km's no has arribat bé ( tendeixen a pujada), ja et pots despedir de fer bon temps. Arribo bé en aquest punt físicament, però una mica lent per tenir opcions d'atançar-me a la barrera dels 36'. Conscient d'això, i sabent que la resta de cursa tendeix a ser plana i cap avall, la meva única esperança era lluitar per baixar dels 37', i així va ser. Content pel resultat, però cal continuar treballant per anar rascant-li segons al crono. 
Silvana va fer una exce.lent cursa, amb un temps boníssim, quedant en una molt meritoria 4a posició de la seva categoria Vet.45. Enhorabona!!

 
Els resultats van ser, d'entre 27.000 corredors:

 
Pos. 220. Aitor Sala. 36'48"
Pos. 2359. Silvana. 43'46" (4a de la seva cat. Vet45)




Cronica de la diada de la velocitat

Crònica cedida per l'Eloi:

Disabte 12 m'apropo a Sant Cugat a participar a la diada de la velocitat,una competició on es fan proves diferents i que serveix per agafar referencies amb distancies no habituals, a mi em tocaba fer un 150 i un 300, el 150 molt be, sortida lenta pero rapidament remonto posicions fins a quedar 5é amb una marca de 18"55, molt content ja que hi havia molt nivell (Hi eren els alumnes del CAR de St Cugat), el 300 pitjor, al final del 200m noto una punxada al isquio de la cama dreta que em fa parar, petit microtrencament a l' ìsquio uns dies de descans i a tope per seguir competint, següent objectiu, Trofru Pratenc l'1 de maig.

No hay comentarios: