CAP DE SETMANA DEL 29-30 DE MARÇ

.
Cap de setmana on tenia lloc una de les proves esperades per molts, en concret per més de 2400 persones. Estem parlant de la cursa dels bombers de Lleida. Dels nostres, 8 hi eren presents i 2 d'ells l'Eloi i l'Eric vestis de bombers, quins VALENTS!
Destacar el gran paper de tots i sobretot les MMP de l'Ivan García i de l'Antonio Morilla demostrant cada dia la seva contínua millora. Enhorabona a tots!

A més, l'Eloi, l'incansable, el dia d'abans havia anat a Cambrils a fer un TEST  de 100 mts en pista descoberta - "Disabte amb pluja i vent, i jo cap a Cambrils, a fer un 100m mes per agafar ritme de competició, i amb ganes de treurem l'espineta de la setmana pasada, aixi que bones sensacions pero molt mala meteorologia, resultat 12:00 amb +2,3 de vent marca no valida, tot hi aixi bones sensacions i bona referencia"
Així ens resumia l'Eloi les seves sensacions. GRAN ATLETA!!! Enhorabona!




10K BOMBERS DE LLEIDA'14

Crònica cedida per l'Antonio Morilla:

Després duns dies de repost postmaratonià, finalment decidim apuntar-nos una colleta a Bombers de Lleida, una cursa de 10km amb molt bon ambient i un circuit per poder correr rapid.

Personalment, fins a l'ultim moment dubto si correr o no ja que encara arrossego els problemes amb el genoll que m'estan impedint entrenar. Continuo amb la terapia neural i tappes per prevenir una mica, tot i que tinc clar que he d'acabar fent un estudi biomecanic de la petjada per veure a que són deguts el problemes... Prometo que no corro mes per asfalt fins trobar la solució ;p

Finalment ens presentem a la linea de sortida acompanyat de Gatxia (debutant en la distància), l'atleta Aitor, Chechu, Eli, Raquel i també per alli estaba Pol Vaqué. Eloi estaba present representant als bombers de Pont.

Amb poc temps per escalfar toca anar als calaixos de sortida. Aquest cop me n'adono que m'he equivocat en el moment de la inscripció i estic al calaix de sub50'... Tret de sortida i com em temia molta gent a un ritme molt inferior al que m'agradaria anar, així que toca anar avançant gent per alla on es pot, pujant a la borera i amb continus canvis de ritme. No crec que sigui el millor per una sortida pero be, cap al km2 ja començo a trobar el meu lloc i puc agafar ritme constant.

Cap al km 3 en una petita pujada el genoll vol que me n'enrecordi d'ell i em pega una punchada que em fa pensar que igual he de parar, però un cop superada aquesta petita pujada sembla que la cosa es calma i puc continuar. En part tinc clar que no forçare si veig que la cosa pot anar a mes, pero miro el rellotge i veig que tot i que els primers km no han sigut massa bons, ara porto un ritme de 3:50min/km, el que fa que el ritme mig sigui bastant bo.

Al km 5 paso un pel per sota dels 20min (això per mi es mmp en 5km!), ara ja nomes falta descomptar km e intentar no petar. Cap al km6 ja començo a notar el ritme, la falta d'entreno de les últimes setmanes i suposo que també encara ens hem de recuperar de la Marató, aixi que toca regularse una mica i baixem el ritme i ens posem a 4:15. D'aqui fins al final la cosa ja es mantenir el ritme i si es pot ja apretarem l'ultim km...

Finalment 41'33", el que es mmp! Molt content ja que les condicions fisicament no eren les millors i amb moltes ganes de continuar entrenant per continuar amb la millora constant. A per el sub 40'?

Pos.73. Aitor Sala - 37'19"
Pos.347. Antonio Morilla - 41'34"
Pos.851. Iván García - 46'34"
Pos.855. Raquel Garsaball - 46'44"
Pos.1211. Chechu Muñoz - 48'51"
Pos.1214. Eli Sala - 48'51"
Pos.2439. Eloi Porté - 1h05'57"
Pos.2440. Eric Señís - 1h05'57"

Tots els resultats a http://www.cxcursabomberslleida.com/es/classicacions-2014/classificació-general-10k.html


No hay comentarios: